RAGAS EN SIP FYSIOTHERAPIE

BREDA

De praktijk is gehuisvest in het NAC Stadion. In een omgeving waar het sport ademt. Alle faciliteiten zijn hier aanwezig om mensen te begeleiden in hun herstel

 

Hoe werken wij:

Wij doen dat door de beste te willen zijn, de beste op het gebied van sport, bewegen en gezondheid in de regio. Wij zijn een expertisecentrum met ontzettend veel ervaring op het gebied van (top)sport begeleiding. We lopen voorop in de recentste ontwikkelingen, hebben een groot netwerk en mogen grote sporters tot onze (voormalige) klantenkring rekenen, van Ruud van Nistelrooy tot Pieter van den Hoogenband en we zijn 19 jaar lang onderdeel geweest van de medische staf van NAC Breda.

 

Onze topsport ervaringen willen en kunnen we inzetten ten behoeve van amateursporters, talenten of semi-profs. We vertalen de opgedane ervaringen continu naar training -en herstelprogramma’s voor individuen en groepen.

Bij ons werken de beste fysiotherapeuten, zelf ook sporters en doorzetters, die altijd het beste uit de patiënt en zichzelf willen halen. Ze zorgen ervoor voorop te lopen in hun vakgebied en ontwikkelen zichzelf daar blijvend op. We werken daarbij nauw samen met artsen, chiropractoren, voedingsdeskundigen en vele anderen.